Derfor skal du læse dette

Som helt ny i fiskeriets verden, har jeg mange gange stået og været fustreret over hvilket grej jeg skulle købe, hvor jeg skulle fiske, hvordan man fiskede, og meget mere.

På dette tidspunkt hvor denne side bliver lavet, har jeg kun været lystfisker i 5 måneder, og er dermed på ingen måde expert. Jeg vil bare gerne dele mine erfaringer, og mine oplevelser.

Mange tænker nok at det kan vel ikke være så svært, men en hurtig søgning på google viser at grej, og teknik spiller en stor rolle i at fange noget. Og dermed er frustrationen som nybegynder godt plantet.

Så er på siden kan du læse om hvad jeg har gjort, hvad jeg har købt, og ikke mindst hvor og hvad jeg har fanget.

Et godt råd skal du da lige have med: Hvis du forventer at fange fisk hver gang du går ud, så er det ikke lystfisker du skal være. Personligt nyder jeg naturen lige så meget, som det at fange noget. Jeg ved at det lyder flot, men jeg bruger fiskeriet til at afstresse. Dermed ikke sagt at det ikke er skønt at fange noget, for det er det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

%d bloggers like this: