Små fisk i Simons

Lørdag var udset til at være en super tur i Simons put and take, men sådan skulle det ikke helt gå.

Grumpy og jeg lagde ud kl 6 og havde hele 7 timer foran os. Fiskeriet var mere en svært trods en kæmpe udsætning dagen før. Faktisk skulle der gå et par timer før jeg fik første fisk, og det er ikke sædvane på sådanne dage.
På dagen var jeg meget fast på at fiske med min UL stang, og en lille fin gul/sort gennemløber. Den har givet rigtig mange fisk, så det måtte også virke i dag, og det gjorde det.


Det sjove ved det lette grej er at selv “små” fisk giver en super fight, så trods en beskeden vægt på 1,2 kg, så var det faktisk ret sjovt.
Grumpy havde også startet ud med gennemløberen, men da det ikke gav noget skiftede han til bombarda og powerbait. Det gav da også fisk, men da dagen var omme var resultatet uafgjort.
Med første fisk på land efter et par timer, var tanker at de blev en fangstmæssig skidt dag, men efter de syv timer var resultat 3 fisk på land. Alle lige over kiloet, hvilket nok var noget under hvad jeg havde drømt om.
Andre vil nok kalde 3 fisk for en godkendt tur, men med tankerne om de mængder der var udsat i søen, så virkede det bare ikke helt godkendt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.