Blandet fiskeri i det nordlige Øresund

Efter 2 ture i løbet af ugen, må jeg stadig konstatere at fiskeriet ikke er så nemt. Søndag stod den på fiske konkurrence i den lokale foreningen, og selv om vi var over 20 mand, var der ikke de store fangster. Enkelte skulle selvfølgelig lige vise sig.
På min båd var vi 4 personer, og selv om alle fik noget med hjem, så var det ikke prangene.
Sundet har oplever i øjeblikket en stor del Sej i pæne størrelse, hvilket hænger meget godt sammen med alle de småsej vi fiskede sidste efterår.
Torsdag var jeg så ude med Grumpy ved Helsingør, og efter at have fundet fiskene fik vi godt gang i fiskeriet. Vi fiskede primært ude ved W4 bøjen, ud for Kronborg, og fik en god håndful torsk over mål.
Dagen bød også en masser sild, og enkelte hornfisk og makreller.
Personligt ærger jeg mig lidt over at jeg ikke tog et billede af den kæmpe sild jeg fangede, jeg var overbevist om at jeg have en små torsk på pirken, men vi blev noget overraskede da vi så en en kæmpe sild, havde taget pirken. Det var lidt sjovt.
Generelt må jeg sige at Øresund bugner af sild, det står stort set massivt fra 10 m og ned i hele det nordlige sund. Desværre er de lidt små, men om en måneds tid så bliver det sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.