Varm dag i hullet

Lørdag blev det til en tur i busken, da Mr.Wow havde vundet nogle fiskekort.
På en ellers kølig lidt blæsende dag, måtte vi konstatere at det ikke kunne mærkes ved søen.
Store Rosenbusk ligger nemlig nede i et hul, og med høj sol, og masser af læ så var temperaturen noget anderledes i hullet.
Vi lagde ud hvor vi sluttede sidst, men trods 9 fisk på en time sidste gang, så var det noget anderledes denne dag.
Det skulle godt en time før jeg fik første fisk, et stille hug, lidt tyggeri, og så en løbetur. Et helt klassisk hug, og en dejlig fight med en fin ørred på 2,8 kg.
Mr.Wow mærkede ingenting, men efter ca. endnu en time fik jeg fisk igen. Denne gang havde jeg kastet meget langt ud i søen, og knap havde baiten ramt vandet før fisken løb med hele skidtet.
Det blev en fed fight med en voldsomt aktiv fisk som svømmede fra side til side, og tog lange udløb. Til sidst måtte den dog give op, og vi kunne nette en ørred på 2,2 kg med en enkelt af krogene på min størrelse 14 trekrog sidende i mundvigen. 🙂
Kun godt 20 minutter senere kom dagens tredje og for mit vedkommende sidste fisk. Et voldsomt hug, og så en laaaaaang ventetid før fisken løb. Jeg var meget i tvivl om den var der, men efter nogle minutter strammede jeg linen stille op, og jo der var fisk.
Det blev en stille fight, men en fin fisk på 2,5 kg.
Klokken rundede nu 10 og jeg fik ikke mere flex den dag, jeg prøvede mange forskellige ting uden held, men varmen gjorde det rigtig svært.
Mr,Wow prøvede at mede på bunden, og det gav straks en fin lille ørred på 1 kilo, men yderligere 2-3 timer gav ingenting.
Efter godt 6-7 timer ved søen pakkede vi sammen, og tog godt solbrændte hjemad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.