2 pæne ørreder

Trods søndagens nul tur til Simons P&T, valgte jeg alligevel at vende tilbage igen tirsdag. Med en god idé om hvor fiskene stod i søen, var planen endnu engang klar. Ud fra ordsproget: Vil du fiske og da det dejligt, skal du fiske i medvind, men vil du fiske og fange fisk, skal du fiske i modvind. Valgte vi at stå i en ret kølig modvind, og det skulle vise sig at være en god beslutning.
Efter ca. 20 min. var der bid første gang, efter et par minutters fight, røg den dog af krogen. Senere lykkedes det dog at lande en fin ørred på 1,7 kg, fanget på langsomt, og til tider stillestående, flydende regnbuefarvet garlic powerbait, monteret på en str. 14 trekrog efter et flydende bombardaflåd. (se illustrationen nedenfor). Senere skiftede jeg til sort flue som efter bare 3 kast, landede en 2,7 kg ørred. Fluen blev monteret ligesom powerbaiten, så se illustrationen. Indspinningen af fluen foregik via nogle omgang på hjulet, så en pause og så nogle omgang igen.
Gennem 4 timers fiskeri havde jeg godt med hug på både, powerbait, flue, og spinner, men det blev dog “kun” til 2 flotte fisk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.