Årets laksetur til Sneum

Så blev det endelig tid til årets laksetur til Sneum, og et besøg ti vores guide Esben.
Igen i år var både Grumpy, Mr.Wow og jeg klar til at fange de super fightende laks som gemmer sig i åerne omkring Bramming.

Efter en god 4-5 timer køretur med det sædvanligt pit stop på McD i Middelfart, ankom vi ved 21 tiden til Godset.
Ved ankomsten var Esben allerede tjekket ind, og havde fuldt styr på planen, huset og ikke mindst grejet.
Fredag aften blev brugt på en god snak og en opsamling på “siden sidst”, og så ikke mindst en masse røverhistorier som de vist hører sig til i verdenen af fiskeri.


Lørdag var det tidligt op og afsted, selv havde jeg vanen tro sovet ad h-til da, den ene snorkede højere end den anden, men ud over lidt træthed i kroppen så var jeg klar.
Efter at spist morgenmad, og iført os waders og grej, var vi igen klar i Esbens fiskedyt, og på vej mod første stop.
Der er altså nogetover naturen, når der ikke stikker huse op alle steder i horisonten. Jo jeg er by menneske, men dette kan altså også noget.

Lørdag gik med en masse fiskeri, men ingen af os kunne præstere så meget som ét hug, så med god ømme fødder svingede vi på vej hjem indforbi en tankstation og provianterede øl og cola til en hyggelig aften på terrassen. 
Tilbage på Godset fiskede vi lidt fra terrassen, mens vi nød det fine vejr og de kolde øl. Vanen tror sørgede Esben for aftensmad, som i år bød på kronvildt, men bagte løg og bagekartofler, alt sammen fra grill. Noget af et festmåltid i et hus som hverken har strøm eller vand.
Søndag var vi på den igen, så tidligt op og ud i bilen for at finde første stop. Dagen blev dog ikke meget anderledes end dagen før, og før vi vidste af det havde vi brugt endnu mange timer på at fange ingenting.

Lidt slukørede måtte vi konstatere at det ikke skulle være i år vi igen skulle lande en laks, selv om vi havde prøvet her og der.
Nu håber vi blot at næste år bliver året…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.