Et smut til Poppelsøen

20 dage skulle der går mellem de 2 sidste fisketure, det er vist ny rekord for i år 🙂
Arbejde har taget det meste af min tid den sidste måned, så det har været lidt svært selv i weekenderne at finde tid.
Heldigvis var tiden dog til det i dag, så Grumpy, og jeg tog lige et smut til Poppelsøen. Med et højtryk af de sjældne i denne tid, og med tørt vejr ind til kl 12-13 stykker, så håbede vi at succesen var sikret.
Jeg lagde ud med et miste bly og krog, da jeg i første kast sat fast- I det hele taget har jeg aldrig bundet så mange knuder på en fisketur som i dag. Efter at have rigget til igen, med bundmede og powerbait, var der blot at vente og håbe på det bedste.
Efter godt 20 min var det bid, jeg var egentlig med usikker på om den var kroget eller ej, for den trak overhovedet ikke i linen. Det var kun fordi jeg inden for et par minutter, havde set 5-6 dyk i stang spidsen, at jeg tænkte jeg ville tjekke min powerbait.
Det blev dog hurtigt ilt andet er et tjek, da jeg endelig fik strammet linen op, kunne jeg mærke en svag modstang, og sagde til Grumpy at han da godt måtte finde nettet, men at det ikke hastede alt for meget. I det øjeblik overvejede jeg blot at hive fisken op uden net, da den forekom mig ret lille.
Nettet blev dog nødvendigt, for da først fisken kom op til overfladen, så kunne vi begge se at den ikke har helt lille, og pludselig ville den også gerne fighte. Efter et par minutters frem og tilbage løb, fik vi dog nettet en flot ørred på 3,65 kg. Så helt lille var den ikke 🙂
Timerne gik derefter uden noget nævneværdigt, næsten… Jeg fik nemlig bid igen efter et par timer, men denne gang satte fisken sig i nogle siv, og der fik jeg den ikke ud fra, desværre.
Efter fire timers fiskeri var den der dog igen, et hidsigt hug der fik stangen til vælte, vækkede os brat fra vores dvale. Der er godt nok knald på den fisk, men vi vandt heldigvis, og jeg kunne dermed notere endnu en ørred, denne gang på 1,56 kg.
En smule seneste havde jeg endnu et bid, som desværre blev en nitte, da fisken efter en kort fight fik sin frihed.
Efter godt otte timers fiskeri, havde jeg fået de to før nævnte, mens Grumpy endnu engang måtte notere en nul tur i en put & take. Dybt uforståeligt.
2014-12-21 13.25.31

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.