Ny personlig rekord

Med to en halv times søvn, efter julefrokost, og rock koncert, så var jeg super frisk til en tur Simons Put And Take sammen med Grumpy.
Vi var fremme ved søen Ca. 7.15, og fandt os en plads i nogenlunde læ for de 10-15 m/s det blæste.
Vi startede begge ud med bombarda, og sort powerbait. Efter godt en halv times tid valgte jeg at prøve et nyt sted, og efter tre kast var der bid. Fisken huggede så forsigtigt, at jeg var meget i tvivl om den var der. Men pludselig kunne jeg se ryggen af en stor fisk. Først inde ved bredden bestemte den sig for at tage et udløb, hvor hjulet bare hvinede. Det var en super fight, hvor jeg konstant var bange for at forfangslinen skulle knække. Heldigvis holdt den, og vi fik landet en kæmpe fisk på ikke mindre end 5.1 kg.
Jeg nåede kun lige at få afkroget min fisk, da Grumpy kaldte, og efter en hidsig fight, fik vi landet en super flot ørred på 3.0 kg.
Super start på dagen, som desværre viste sig at blive ret stille.
Efter nogle timer med nogle enkelte hug fik jeg endelig bid, denne gang på en sort jig. Desværre holdt krogningen ikke, og fisken fik sin frihed igen.
Efter 8 timers fiskeri i hård vind, og med en temperatur omkring 3 grader, pakkede vi sammen, og drog hjem.
Samlet var følelsen lidt flad, men dagen blev da reddet af min nye personlige rekord på ørred på hele 5.1 kg.  ☺

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.