Første makreltur med foreningen

Søndag d. 16. august var der lagt op til den helt store makreltur med Sletten Fritidsfiskerlaug.
Med sejltid klokken 6.00 skulle man stå tidligt op for at få de gode pladser, helt præcis skulle man have været der før klokken 4.00, for der kom de første allerede.
Selv ankom jeg klokken 5.00, og fik da en okey plads, men kun fordi Grumpy var mødt tidligere og havde reserveret.
Da jeg ankom var mere en halvdelen af dagens fiskere mødt op.

Med 40kg sild til chum, og med grejet i to form, så kunne det kun blive godt. Selv vejret var med os, en smule strøm, men ellers næsten ingen vind og solskin og 25 grader.
Fremme ved Nordvest Revet ved Hven som ofte er spottet for makrel fiskeri på denne tid af året, fik vi hurtigt chum maskinerne i gang, og grejet i vandet.
Der skulle dog gå næsten 40 minutter før der skete noget, men så kom der også gang i den. Det var helt tydelig at se makrellerne helt oppe i overfladen, jeg selv om jeg fiskede uden belastning på min line, så fik jeg nogle flotte fisk op.


I den periode var det rigtig sjovt, men desværre måtte vi endnu en gang se fiskeriet blive spoleret.  Lige så hurtigt som fiskeriet var blevet godt, blev det dårligt igen. Vi kunne ikke rigtigt forstå hvorfor, men inden længe skulle synderen vise sig i form af en sæl, som med sikkerhed jagede rundt i stimerne og jagtede makrellerne væk.

Desværre for os blev det enden på en tur som efter en lidt lang start, dog pludselig lovede godt.
Skipper flyttede skibet et par gange, og der kom også enkelte fisk op, men godt blev det aldrig.
Efter 6 timer på sundet, havde den mest heldige fanget 15 makreller, mens jeg selv måtte nøjes med 7 stk..
Det hjalp dog noget på mit humør da jeg på kajen kunne vinde dagens konkurrence med en makrel på 860 gram. mod en anden plads på 720 gram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.