Foreningskonkurrence i Store Rosenbusk

14. april var datoen for årets put and take konkurrence i Sletten Fritidsfiskerlaug, og på dagen var vi 14 deltagere.

Efter lidt hyggesnak og tilrigning lød start hylet kl. 7.00, og så blev der fisket.
Der skulle gå et godt stykke tid før første fisk var på land, hvilket var noget uventet. Ejerne af Store Rosenbusk havde spærret en god del af søen af til os, men vi måtte gerne fiske andre steder, hvilket flere gjorde.
Efter nogle timers fiskeri besluttede jeg mig også for at prøve nogle nye steder, og ved første stop fik jeg hug i første kast. Fisken løb livligt med linen, men da jeg gav modhug var den væk. Lidt øv når der nu endelig var gang i den.
Jeg søgte videre til nye steder, og besluttede efter 4 timers fiskeri uden fisk, at prøve endnu et sted. Det var noget væk fra der hvor Grumpy og en del andre havde fanget fisk, men noget skulle jo prøves.
Mini og Mr.Wow  gik også med til stedet, og vi fik hurtigt vores grej i vandet. Der skulle ikke gå længe før der var fisk, først til Mr.Wow, så til mig, og mig og…. Pludselig gik det stærkt, Mini lavede ikke andet end at nette fisk for os andre, men i en “stille stund” fik hun også fisk.


Med kun 5 minutter tilbage gik der kludder i den, og i et desperat forsøg på at fange en vinder fisk, fik jeg klippet krogen af Minis forfang, og bundet det på min eget som var knækket i den netop fangede fisk. Med kun 2 minutter igen kastede jeg ud, og blot 2 minutter senere var endnu en fisk på land.
Gik det stærkt den sidste time? Ja mon ikke, 1 fisk til Mini, 4 fisk til Mr.Wow, og 5 fisk til mig.

Efter slut hylet på konkurrencen blev det tid til indvejning, her kunne Mr.Wow for andet år i træk erklære sig som vinder, mens jeg fik anden plads, og Grumpy blev nummer tre.
Blandt alle deltagere var der lodtrækning om fiskekort til søen sponsoret af ejerne, og her kunne Mini, og Mr.Wows far finde smilet frem.
En super dag som startede med små regn, tåge og ingen fisk, endte med solskin og masser af fangster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.