Konkurrence tid

Så blev det igen tid til konkurrence i den lokale forening. Igen var jeg skipper på foreningsbåden, og havde i dag Grumpy og 2 andre med ombord.
Planen var Vestsiden af Hven efter torsk, og derefter Nordvest Revet efter makreller.
På vej mod Hven gjorde vi et enkelt stop som gav mig en undermåler, og Grumpy en fin fisk omkring de 2 kilo.
Fremme ved Vestsiden af Hven var der absolut ingen aktivitet, så efter at have sejlet lidt rundt søgte vi videre mod Nordvest Revet.
Aktiviteten var noget større ved Nordvest, men det var primært sild, og enkelt makreller. Det blev aldrig rigtig helt vildt i de timer vi fiskede der.
Vi prøvede også længere øst på, der hvor jeg i sidste uge fik godt med makreller. Det hjalp dog ikke meget, igen et par enkelte makreller, men ingen stimer.
Til sidst besluttede vi at prøve på lidt dybere vand, og næsten fremme ved spottet, fik vi fine pejlinger på loddet.
I starten var det blot sild, men pludselig rev det voldsomt i min stang, og ligeefter også i de andres.
Personligt landede jeg i første omgang 2 fine torsk, med den største på 2,54 kg i renset tilstand. De andre på båden fik også godt med torsk, og i pæne størrelser. I alt fik jeg næsten 10 kg torsk op på det spot.
Efter en god sejl tur hvor der blev renset fisk og pakket grej, var vi efter 6 timer igen tilbage på havnen. Her kunne vi høre at de fleste andre havde haft sammen oplevelse, der var dog flere der havde været lidt heldigere med makrellerne.
Efter indvejningen kunne jeg glæde mig over en 2 plads, mens en af de andre på min båd fik en 3 plads.
Bestemt godkendt.

2015-08-09 11.25.46

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.