Nyt hjul: Spinfisher V 4500

Dette hjul købte jeg sammen med min Godspeed Power Cast 11 stang, jeg ville egentlig have købt et Penn Slammer 360, men det viste sig at foden på hjulet ikke passede til stangen. Grejpusheren foreslog derfor dette hjul i stedet, til en mer pris på 400,- (999,-). Spinfisher V er en helt ny serie af hjul fra Penn, og der laves 8 modeller. hvor 3500 er den mindste.
Til danske forhold skulle de dække de fleste behov. Selv har jeg valgt en 4500 model, som kan klare alt hvad Øresund kan tilbyde.

Første hånds indtrykket er at det er et flot hjul, men nu er det jo ikke farven der fanger fisk. Hjulet virker utrolig robust, men har en utrolig let gang. I forhold til mit 10 år gamle Steelhead hjul, så er det her en helt ny verden.
Hjulet er relativt lille, og har en vægt på 400g. Det er ikke FOR lille til mine store hænder, men det har en rigtig god størrelse, og vægt i forhold til at skulle bruge det en hel dag.

Jeg har efterfølgende læst godt om hjulet, og specielt bremsesystemet fremhæves. Desværre er det sådan en ting som man ikke lige kan se, så jeg stoler blot på hvad de kloge siger. Det giver dog en god mavefornemmelse, og understøtter min egen opfattelse af hjulet.

Jeg har nu haft det i 5 måneder, og det er klart mit foretrukne hjul til både p&t, og kystfiskeri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.