Solbjerggaard Ørredfiskeri – Aldrig igen

Tja.. Det var så 9 timer lige i skraldespanden.
Jeg har tidligere besøgt  Solbjerggaard Ørredfiskeri (se her), hvor jeg fangede en enkelt fisk, men denne gang burde resultatet være anderledes. I alle DKs P&T søer meldes der om de bedste betingelser for fiskeri, og jeg har selv opleveret masser af fisk. Denne sø er dog anderledes, på 9 timer så vi 2 fisk, og havde på intet tidspunkt hug. Min tidligere antagelse om at søen er lidt flad for fisk synes at holde. Det skal dog siges at søen jo er enorm, og at der derfor er mange gemmesteder. Men som P&T fisker, så orker jeg ikke en hel dag uden at se fisk.
Ingen omkring søen fangede noget, og det på en dag hvor Simons P&T meldte om over 100 fangede fisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.