Sorø Fiskepark for første gang

Årets første tur gik til Sorø Fiskepark for første gang, lidt langt hjemmefra, men hvad gør det når Grumpy kørte ☺️

Med fiske start klokken 8.15 var vi fremme 7.45, og med lidt hjælp fra DenFlade fik vi dagens udvalgte plads.

Trods en pæn udsætning dagen før skulle det vise sig at blive en rigtig svær dag. DenFlade startede fint ud med 2 fine fisk taget på passivt fiskeri med sort powerbait, mens Grumpy og jeg begge lagde ud med gennemløber. Det gav dog ingenting, og selvom Grumpy hold ved lidt længere, så fik jeg hurtigt skiftet over til bombarda og powerbait. Men det var altså svært i dag, og der var ikke mange chancer for at fange noget på aktivt fiskeri. Så blot ved at lade min bait ligge uge mit i søen fik jeg dagens første fisk.,og selvfølgelig lige mens jeg stod og snakkede.

Hvad fiskene manglede i over at hugge, havde de til gengæld i fight. En super fedt fight med en 2.3 ørred, varmede noget på en morgen som ellers havde været noget stille. Med første fisk på land steg humøret lidt, og tiltrods for at passivt fiskeri ikke er mit ynglings fiskeri, så måtte det bare sådan i dag.

Så på med ny bait og ud i søen, og så bare vente… Men hvad gør det når snakken går, og der kommer en fisk mere?  Andet hug blev ikke rigtig til mere, men nok fordi jeg var lidt ivrig på en dag hvor fiskene skulle have tid. Tredje hug blev dog til fisk, og igen en super fed fight, hvor fisken bare stod med fuld flex på stangen. Fisken gik da også lige en kaliber op med 4.3 kg på vægten.

Med to fisk til mig, tre til DenFlade og nul til Grumpy, sluttede vi dagen af lidt før tid, og tog den lange vej hjem. Grumpy var bestemt ikke tilfreds, men sådan er fiskeri altså også.

Lige et par ord om Sorø Fiskepark. Søen er en fin størrelse som tillader at man kan fiske hele vejen rundt. Den svinger i dybden mellem 3 og 6 meter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.