St. Rosenbusk – Åbningskonkurrence

I anledningen af sæson åbningen i St. Rosenbusk, afholdt ejeren en lille konkurrence mellem kl. 7-9 d. 1. marts. Undertegnede var selvfølgelig til stede, og det blev en god dag med mange fisk.
Dagen starte 04:45, da jeg skulle hente en af mine faste fiskebuddies først. Da porten til søen ville blive åbnet kl. 06:30, var planen at være der omkring kl. 06:00. Tanken var at vi så nok var blandt de første, men der tog vi fejl. Allerede ved ankomst som planlagt var køen af biler meget lang. Vi besluttede derfor at parkere bilen langs vejen, og gå til porten. Den idé var der også andre der havde fået, og inden længe stod vi en ordenlig portion håbefulde fiskere og ventede. Det mindede lidt om Roskilde Festivalen, bortset fra at vi ikke væltede hegnet 🙂
Kl. 06:30 kom ejeren til porten, og sagde at der var frit løb til salgsbordet, men at der ikke var adgang til søen før man have indløst billet. Ved salgsbordet skulle vi dog holde én lang kø. Derefter åbnede han porten, og alle løb mod bordet. Fuldstændig vildt !!!
Vi var blandt de heldige 50 der fik billet, flere måtte dog gå forgæves, lidt øv når man er stået så tidligt op.
Vi fik en ok plads ved søen, næsten hvad jeg havde planlagt, og dermed begyndte vi at rigge til. Vi startede begge med at rigge bombarda og powerbait til.
Kl 07:00 blev der ringet med klokken, og der gik ikke mere en 2 min. før en anden havde landet den første fisk. Efter 10 min. blev det min tur, og yderligere 5 min. før nr. 2 var landet.  Derefter en lille pause, og så kom nr. 3. Nice.
Desværre kom regnen, i næsten en time stod det ned, og det satte en stopper for en ellers fantastisk morgen. Ikke at vi pakkede sammen, men fiskene bed ikke så meget mere. Det blev dog til nr 4.
I en periode på 4 timer fangede vi ingenting, vi prøvede alle farver powerbait, bombarda med flue, tasmanian devil og intet virkede.
Kl. 17:23 fik jeg dog den sidste, jeg ved præcis hvad klokken var, for jeg havde lige ringet op på min telefon, da fisken løb med linen. Typisk, lidt ligesom der altid bliver scoret mål når man går på toilettet.

Samlet var det dog en super fed dag, næsten alle fik fisk, og den der fik flest fik 16 stk.. Selv fik jeg 5 stk., og min buddie fik 3 stk.. I øvrigt hans første p&t fisk efter 8-10 nulture.

2014-03-01 17.25.20

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.