Succes i Simon

Søndag var planlagt til en tur i Simons. Dagen var nøge planlagt da Simons havde holdt sæson åbning lørdag, hvilket betød at der var blevet sat ikke mindre en 3000 kg ørreder ud. Så selv om der blev fisket godt lørdag, så var der stadig fisk i søen.
Fremme ved søen 6:30 var Grumpy, og en masse andre allerede i gang. Grumpy havde allerede landet 1 ørred, og nåede lige at lande nummer 2 mens jeg riggede til.
Der skulle da hellet ikke gå længe før jeg havde første kontakt, som dog ikke gav fisk. Det gjorde 2,3,4 kontakt heller ikke, hvilket fik Grumpy til  at videndele om dagens teknik. Normalt giver man jo fri line lige så snart fisken hugger, men i dag skulle man blot strække armen, og vente på at fisken strammede linen op. Derefter skulle der gives modhug. Det betød at stort set alle fisk var kroget med yderligt i kæben.
Efter denne “update” kom der gang i fangsterne, jeg har ikke helt styr på antal og tider, men dagens største kom på land allerede kl. 7:40, og der var vist dagens 3 fisk.
Dagens største vejede i øvrigt præcis 6,00 kg, og gav en ufattelig fed og lang fight. Den gik utrolig dybt hele tiden, og tog en del lange udløb. Det lykkedes mig faktisk at blive lidt øm i armen under den lange fight, men jeg vandt kampen og fik en super flot fisk på land.
Også Grumpy havde heldet med sig, og fik en ny PR på 5,22 kg, den blev taget lige før jeg tog min store, og gav også en flot fight af sig.
Generelt var morgenen helt perfekt, de første 3 timers fiskeri gav rigtig mange hug, og godt med fisk på land.
Derefter stilnede det meget af, faktisk havde Grumpy vist kun 3 hug resten af dagen, mens jeg med jævne mellemrum havde hug uden af det gav noget.
Omkring 12:30 ramte jeg dog igen en stime, og fik på 30 minutter 3 fisk på land. Dermed sneg jeg mig i antal forbi Grumpy, som dog udlignede senere.
Fra 12:45 og frem til kl. 15 hvor jeg pakkede sammen havde jeg ingen hug, og selvom jeg kunne have fisket frem til kl. 19 så var gejsten røget.
Med 8 fisk på land var det ny antals rekord for mig, og med en samlet vægt på 19 kg var dagen bestemt godkendt.
Fiskeriet i putten er stadig svært, det lyder måske skørt når jeg fangede 8 fisk, men måden de hugger på er vildt underlig. De hugger 1 gang og meget stille, de løber ikke med linen, men skal blot have en meters line. Det er ikke helt normalt, men når først teknikken er plads, så kommer fiskene også på land.
Alt i alt kan vi være godt tilfreds, ny PR til Grumpy, og samlet 16 fisk på land.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.