10 timers tur på sundet

Søndag 19 april stod den på en planlagt heldags tur med Grumpy, planen var først nogle timers trolling efter havørred, derefter lidt jagt efter torsk, for at slutte af med lidt kystnært fiskeri efter flade.
Vi startede ud på 3-6 meters vand, og fik hurtigt landet en fin torsk som dog fik friheden igen. Ellers gik de næste timer med noget nær totalt stilhed i fangsterne. Pludselig var der dog hug, og selv om selve fighten ikke var noget at skrive om, så fik jeg dog landet en fin blank ørred, som desværre var noget under mål.
Ellers kom til det at knibe noget med fangsterne, selv ikke torskene ville bide da vi prøvede på en lidt større dybde.
Så med kun en enkelt torsk i spanden, gik vi over til dagens sidste fiskeri, nemlig jagten på nogle fine flade. Vi fiskede ikke på specifikke fladfiske spots, men forsøgte os på noget ukendt vand. Det afspejlede da også vores fangster, da vi umiddelbart kun havde godt 15 flade oppe, hvor af vi kun beholdte de 5. Vi fik dog også flere torsk op, hvor af den ene røg i spanden.
Så trods 10 timers fiskeri så var det småt med fangsterne, men vi blev da lidt klogere på hvor fiskene ikke var.
Det bedste ved dagens tur var helt klart vejret. At kunne sidde i korte ærmer ude på sundet, og have det rigtig varmt midt i april måned, er vel egentlig helt ok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.