Påsketur på sundet

Høj sol og ingen vind, det var hvad morgenstunden bød på i dag. I dag var planlagt til at være endnu en trolling tur, med Lufty efter torsk.
Efter at havde klar gjort båd, og grej, var der afsejling fra havnen. Igen søgte vi ud på de 8,5 m, og fik hurtigt grejet i vandet. Der gik da heller ikke et minut før første torsk var landet, skøn start på dagen.
Desværre endte vi med at have meget langt mellem fiskene i dag. Ikke fordi vi skal klage over “kun” at have 20-25 fisk oppe og vende, men med tankerne på sidste uges tre ture, som var helt vilde, ja så var vi noget skuffede.
Alle fisk var igen i dag over mål, men med vores egne mindste mål, endte vi kun med at hjemtage de 10 af dem.
Specielt Lufty var rigtig uheldig i dag, han landede kun en enkelt fisk som vi valgte at beholde, og generelt var det ikke mange fisk han havde oppe.
I håbet om bedre fiskeri sejlede vi rundt i 8 timer, men helt godt blev de aldrig, og vi burde nok have indset at tiden havde været bedre brugt hjemme.
Der er ingen tvivl om at vi er nogle utaknemmelig skarn, vi sad begge tilbage med en lidt øv følelse, tiltrods for at vi altså havde fanget, og hjemtaget over 20 kilo fisk. Sikke nogle lystfiskere….
Nå men generelt var det altså en super tur, hvor vejret viste sig fra sin gode side det meste af dagen. Det blæste dog op hen af eftermiddagen, men ikke mere end det var til at hold ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.