Årets første put tur

Lørdag var bestemt til at skulle være fiskedag, og da vejret bød på for meget vind til at sejle, ja så måtte det blive en put tur.

Ved solens første stråler ankom Mr.Wow og jeg til Simons put and take, hvor Grumpy allerede var i gang med fiske.
Vi fik hurtigt rigget op, og fik agnen i vandet. Mr.Wow havde både sin nye ul stang og sin nye bombardastang med, og de skulle da indvies.
Efter en times tid på første spot uden held søgte vi videre, også for at finde et sted med lidt læ for den meget kolde vind.
Generelt var fiskeriet som det plejer om vinteren, det kræver mere en dygtighed at fange noget, og heldet var ikke med os.


Efter nogle timer bestemte jeg mig for at prøve at bundmede, og der gik ikke længe før det var bingo.
Hjulet hvinede vildt og der gik længe før vi så fisken, men det var også lige godt, for allerede ved første kig kunne vi se at fisken var kroget i halen. Den fejlkrogede fisk kæmpede som en gal, og snart havde den trukket al den line ud,  som jeg lige havde hevet ind, for at så (endelig) ryge af igen. Det var så enden på en vild fight som bestemt kunne mærkes i overarmen.
Efter yderligere en time eller to, fik Grumpy et hug, og denne gang holdt den hele vejen ind, og han kunne løfte en flot ørred på 6,60 kg i vejret.
Selv havde jeg ikke noget held, og ej heller Mr.Wow, så efter 7 timer i kulden blev der pakket sammen.
Som vanligt så er vinterfiskeriet ikke for dem som forventer at fange noget, men hyggen denne dag den fejlede ikke noget 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.