Fyraftenstur til Poppelsøen

Fredag til jeg lige en lille tur i Poppelsøens Ørredvand, jeg har tidligere har stort udbytte af ture dertil.  Søen har et ry for at have mange, men lidt mindre fisk. Og jo der er mange små fisk, men der er også store i mellem.
I dag valgte jeg igen at fiske med powerbait, og der skulle da heller ikke gå mere end ti minutter før første hug var en realitet. Desværre valgte fisken ikke at blive på krogen, denne dag havde jeg hele syv hug hvor fisken løb med linen uden at få den landet.
Efter 50 minutter var der dog bonus, efter en hidsig fight fik jeg nettet en flot ørred på 2,2 kg.
De resterende timer gik med før omtalte hug, men uden fisk i nettet.
Heldigvis viste vejret sig fra sin gode side, hvor solen havde skubbet flere dages skyer, og regn væk.

DSCN0279

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.