Godt Nytår

Så blev det 2017 og dermed tid til at se tilbage på året der gik.
Fiskeriet blev en noget blandet fornøjelse for mig, alle skreg op om at det var det bedste makrel år i mange år, og alligevel havde jeg ikke det store held tiltrods for et utal af ture.
I det hele taget blev hav fiskeriet lidt sløjt, da jeg var ramt af et voldsomt antal reparationer på de både jeg havde adgang til. Det håber jeg retter sig op når nu jeg selv er blevet båd ejer.
Til gengæld havde jeg et super fiskeri i foråret i put and take søerne. Ørrederne væltede op, og det var super sjovt. Det stilnede dog lidt af henover sommeren, men mon ikke jeg kommer tilbage på den front også.
Generelt blev året lidt sløjt med kun 51 ture, mod 59 ture i 2015. Også fangsterne haltede lidt bagefter, men det blev dog til 221 kg urenset fisk i 2016.
På den private front blev jeg også udfordret en del, først med valget som formand for den lokale fiskeforening, og sidenhen med nyt job efter 16½ år det samme sted, og ikke mindst en oprydning i mine andre projekter som betød et farvel til min (tidligere) hjemmeside festsange.dk som jeg har drevet siden 1997.
Men nu skriver vi 2017, og jeg ser frem til et år med en masse gode oplevelser med min nye båd. Det skal nok også blive plads til put and take fiskeriet, men mon ikke Øresund får mig lidt mere at se.
Tusind tak for Jeres besøg i året der gik, det blev i øvrigt til ikke mindre end 9475 af dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.