Godt Nytår

Så blev det 2016 og et nyt fiske år venter. Det betyder også at jeg kan se tilbage på året der gik, og dvale lidt i statistikkerne.
Først en kæmpe tak til Jer der besøger min side, hvis I ikke var der så gad jeg nok ikke. Da jeg startede med at skrive mine historier tilbage i efteråret 2013, havde jeg ikke regnet med at der skulle være så mange der læste med.
I 2014 havde Fishi.dk ca. 10.000 besøgende, hvilket jeg syntes var helt vildt. Det er dog blevet slåett stort i 2015, hvor hele 17.000 besøgende har været forbi. Tusind tak alle sammen, og lad mig endelig høre fra Jer hvis I har spørgsmål til mine ture, eller andet I vil dele ud af.
2015 blev et lidt mærkeligt fiske år for mig, specielt efteråret blev lidt skidt, da de både jeg normalt bruger på Øresund alle sammen har haft problemer. Vejret har også vist sig fra en noget mere blæsende side, hvilket igen har stillet krav til bådtypen på havet.
Af disse årsager har mit put and take fiskeri også været noget mere aktivt, der har jeg desværre ikke haft et voldsomt held med tingene, og har måtte inkassere en del nul ture.
Det positive er dog at snit vægten på de fisk jeg har fanget er steget betydeligt. Allerede i foråret have jeg nogle rigtig gode trolling ture efter torsk, og allerede der aftale jeg med mine buddies at fastsætte vores eget mindste mål på ca. 2 kg på torsk. Det har betyder at min snit vægt på torsk i år er steget fra 1,50 kg i 2014, til 1,90 kg i 2015.
I putten har jeg dog også været lidt heldig, i det min snit vægt er steget fra 1,44 kg til 2,00 kg. Specielt min rekord fisk fra Store Rosenbusk på 8,30 kg trækker godt op i den statistik.
I alt blev det til 59 ture i 2015, og samlet 260,90 kg urenset fisk, det er 2 ture mere end i 2014, og ca. 18 kg mere.
Det mest ærgelige ved fiskeriet i 2015 er klart at mit makrel fiskeri blev spoleret af båd problemer, sølle 40 stk. blev det til i 2015, i mod 114 stk. i 2014.
Trods alverdens udfordringer i 2015 med både og vejret, så blev det dog alligevel et godt år. Men jeg ser glæde frem til et fantastisk 2016, som i efteråret blandt andet byder på min første tur på det gule rev.
Knæk og Bræk alle sammen og GODT NYTÅR

2 tanker om “Godt Nytår”

 1. Hej Allan,

  Selv godt nytår 😉

  Jeg har forsøgt at få fat i dig, desværre forgæves, men ved heller ikke om det var de rigtige mobilnumre jeg havde fundet!

  Det er en super fed hjemmeside du har gang i og rigtig god læsning. Nogle af dine historier er nyttig info og andre er i den grad med til at sætte gang i fiskebeberen, især når man ikke har haft så meget tid det sidste år.

  Kan se du har fisket en del ved Oceankajen, men ved du om der er lukket for fiskeri nu, eller kan man fiske der?

  Jeg håber at høre fra dig, du er velkommen til at sende en sms på 25132910 ang Oceankajen, måske vi en dag kunne mødes til lidt hyggelig molefiskeri 🙂

  Knæk & bræk
  Henrik

  1. Hej Henrik.
   Dejligt at høre fra dig, specielt at du kan bruge mine små historier.
   Jeg skriver lige til dig på SMS også.
   Knæk og bræk
   Allan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.