Daiwa SG 47 LC 3BL

Så blev det tid til en anmeldelse af mit Daiwa SG 47 LC 3BL multihjul. Hjulet har været mit primære multihjul det sidste halve år, så jeg vil sige at jeg har testet det godt.
Daiwa SG 47 har i flere år været et af de mest solgte trolling hjul, og i denne udgave er det efter sigende blevet opdateret med nogle lavere tolerancer, så det kører hurtigere, samt en stærkere bremse.
Det helt nye som har gjort at jeg har købt det, er at det nu er lavet i en venstrehåndsudgave.
På grund af de gennem tiderne gode anmeldelser, ville dette hjul have været mit første valg, hvis det havde været på markedet da jeg købte mit Okuma Cold water line counter-CW-303DLX.

Specifikationer:
Linetæller i fod
UTDrag
3 kuglelejer
Alu spole og håndtag.
Modstands dygtigt for korrosion
Gearing : 4,2 : 1
Linekapacitet : 0,38 mm – 440 m
Vægt 495g

Selve hjulet er super flot, det er stilrent, og lige til at gå til.
Det er noget mindre end Okuma hjulet, og vejer også 75g mindre.
Det er meget robust, og der er ingen raslen eller løse dele.
Line oplægget er super fint, ligesom tælleren fungere helt efter hensigten.
Bremsen fungerer fint, men virker ikke helt så stærk som på Okuma hjulet. Stjernen er  heller ikke helt på blød i kanterne som på Okuma hjulet, og det gør at den godt kan gnave lidt.
Armen og håndtaget er noget mindre end på Okuma hjulet, og selv om gearingen er lidt højere på dette hjul, så virker det for mig som om jeg skal dreje flere gange. Den lidt kortere arm gør bevægelserne mindre, men for mig virker det lidt akavet.
Hjulet minder utrolig meget om mit Abu Ambassadeur 7000i bare med linetæller på, ikke at det er negativt, for det er et super godt hjul.
Personligt er jeg nok mere til en længere arm og et større håndtag, men ser man bort fra det så er Daiwa hjulet bestemt lækkert. Selve finishen er ultra lækker, hjulet er utrolig robust, og kvaliteten oser.
Så om man er til det ene eller det andet er nok en smagssag, men man går ikke helt forkert af dette hjul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.