Havørred ved Slusen

Så var Team Fishi 🙂 på tur igen. Målet var Slusen ved sjællandsbroen efter havørred.
Vi tillod os at sove længe, og tog først hjemmefra kl. 7:30, og var fremme omkring 8:30. Jeg havde læst at der til tider godt kunne være godt fyldt op med fiskere, men vi tog nu chancen.
Fremme ved spottet var der kun 2 ud over os, begge var også lige ankommet. Vi fik hurtigt rigget grejet til, snurrebassen, sølvpilen, bornholmerkølen, og andre smalle blink i farverne rød og kobber bliv flittigt prøvet.
Efter godt 20 min. fik min sidemand en fin blank ørred op, 3 cm over mål så han var glad. Det var vi også, for det betød jo at der var fisk.
Slusen er et lidt underligt sted, lige midt i byen, og med en strøm der siger spar to. Men lige her mellem slusen og sjællandsbroen, bliver der altså taget rigtig mange flotte ørreder. Senere på dagen kom der flere fiskere til, og vi faldt i snak med nogle af dem. De berettede om super dage i sidste uge med fisk op i 4kgs størrelsen. De berettede dog også at de sidste par dage havde været helt døde. Og det var vores uheld.
3 mand i 5 timer, uden andet end bundbid. Men vi så en fisk, og vejret var ok. Det blæste lidt rigeligt, men det var til at holde ud.

3 tanker om “Havørred ved Slusen”

  1. Spændende læsning. Selv har jeg taget en del ørreder i dammen mellem Sjællandsbroen og togbroen i strømmen. Der kan med fordel fiskes langs molerne, da min erfaring fortæller mig, at de går ved bunden der.

    ved togbroen er der desuden et lavsvandsområde hvor strømmen er rigtig hurtig på lavt vand hvor der er massere af småfisk. Her synes jeg oftere at få bid fra ørrederne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.