Hvor opbevarer man fangede fisk?

Der er nogle ting som man ikke lige tænker over de første gange man tager ud og fiske. Et af dem jeg ikke havde overvejet var hvordan skal fisken opbevares når den er fanget?

Tja, min tanke var bare på jorden, men jeg kunne da godt se at 5 timers bagende sol på en fisk, måske ikke var det bedste. Nogle fisk som f.eks. makreller, er meget fede i kødet, og det gælde derfor om at relativt hurtigt at få den renset og på køl. Ellers risikerer man simpelthen af de begynder at rådne.
Derfor besluttede jeg mig for at ofre vores gamle køleboks, som vi alligevel ikke brugte. 4 gode kølelegemer, kan holde boksen kold i over 6 timer.

En anden løsning kunne være i et fangst net i vandet, eller en spand med låg, som så er fyldt med vand. Den sidste løsning har jeg set mange gange ved opmarchbåsene i Helsingør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.