Fisketaske

Min første taske var en Abu Garcia skuldertaske (pris 149,-), den er meget rummelig og kan indeholde 2 bokse i str. 35x23x5, samt 2 hjul i det store rum. Der ud over har den 2 små rum som kan indeholde tænger, line og power bait.
Til små ture er den super, men man skal have for øje at den som skulder taske godt kan blive tung at bære rundt på.

Vægten over skulderen var den største årsag til at jeg ville købe en ny, det er nu mest rart når vægten er fordelt.
Efter megen søgen fandt jeg denne DAM taske (pris 499,-), den er som en stor rygsæk, men super behagelig af have på.
Tasken kan deles i to, så man kan have den nederste del med som en skulder taske, det er ikke en funktion jeg har benyttet mig af, og jeg tror heller ikke jeg kommer til det.
Taskens nederst del har en net forlomme og 2 siddelommer. Netforlommen er meget smal, og egentlig ikke særlig brugbar. Siddelommerne er til gengæld pænt store, og kan snildt indeholde 8 glas power bait hver. Det store rum i bunden indholder ved køb 5 sortimentbokse, så skulle der være rigeligt til en start. Selv har jeg kun 4 bokse i af gangen, hvilket giver plads til plastikposer, og viskestykker.
Toppen af tasken har et stor forrum, med 2 indevendige netlommer. Der er dog plads til fiskeline, værktøj, lodder, og andre små ting. I det store rum er der bare masser af plads. Selv har jeg et komplet regnsæt, 3 fiskehjul, en stor forfangsmappe, og lidt drikkelse.

Denne taske er fantastisk, den har masser af plads, og bedst af alt er vægten fordelt god på ryggen. Det giver også helt fri gang, i forhold til en skulder taske som hænger i siden.
Skulle jeg kun have én taske så var det DAM tasken, men nu har jeg jo købt den anden, og  den bliver da også brugt i ny og næ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.