Nultur i sommervarmen

Med snart en uge i træk med temperaturer på over 20, og til tider 25 grader, så har varmen for alvor haft fat i det østlige sjælland.
I dag var ingen undtagelse med en temperatur på 23,5 grad i skyggen kl. 15.
I morges var temperaturen dog helt nede på 16 grader, og med en jævn vind fra syd. Det skulle give lidt bølger i de første timer af dagens konkurrence.
I dag var det tid til årets første småbådstur som vi kalder dem i foreningen. Dagens deltagere fordeles på et antal småbåde, og sejler derefter ud på Øresund i jagten på dagens største fisk.

I dag skulle jeg for første gang ikke være skipper, men jeg fik dog fornøjelsen af at have Grumpy med ombord.
Efter afgang fra Sletten Havn kl. 8.00 blev kursen sat mod Hven, her fik vi prøvet alverdens skrænter, og huller uden det helt store held.
Derefter fik vi lagt en slagplan som bragte os ned langs vestsiden af Hven, og derefter i kurs mod sjælland, nærmere bestemt Rungstedhullerne.
Ved vestsiden af Hven gjorde vi et stop hvor loddet viste god aktivitet. Det gav da også et par fisk over mål til skipper, men bestemt ikke noget  råbe hurra for.
Derefter gik det slav i slav med sejllads, og fiskeri, uden det store held, før vi endelig var fremme ved Rungstedhullerne.
Efter godt 4,5 times fiskeri fik Grumpy endelig noget der kunne ligne en vinderfisk, en fin torsk med en renset vægt på 1,67 kg.
Lige efter det fik skipper også en fisk på 1,37 kg renset.
Selv måtte jeg inkassere en mistet fisk efter et rigtig godt hug. Surt for mig, for det var dagens eneste hug.
Efter 6 timers sejllads, og fiskeri, var vi igen i havn, med masser af sol i ansigtet, men stort set uden fisk i boksen.
Tilbage ved forenings huset hvor vi mødtes med de øvrige deltagere i dagens konkurrence, kunne vi konstatere at alle havde haft en rigtig svær dag. Resultatet var at de fisk der var fanget på vores båd var dagens eneste, og det betød dermed en første præmie til Grumpy.
Med sådan en tur, kan det kun blive bedre næste gang 🙂
2016-06-05 09.30.49

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.