Poppelsøen med Sundfiskerne

Sundfiskerne er en Facebook gruppe for mennesker med fiskeriet som fælles interesse. Personerne bag gruppen arrangerer gennem året en lang række fisketure, bland andet søndagens put and take tur til Poppelsøens Ørredvand i Ballerup.
Vi mødtes ved søen omkring kl. 7.00, hvor ejeren pænt havde reserveret en lang strækning på bredden til de 18 deltagere vi var på dagen. Vi skulle fiske i den nye del af søen, et sted som jeg trods mange besøg, aldrig har udforsket.
Vejret bød fra morgenstunden på godt med regn, ikke noget der helt huede Freezy (damen), som flere gange var ved at opgive. Det blev ikke rigtig meget bedre af, at fiskeriet fra morgenstunden var noget svært. Fiskene var meget forsigtige, og selv om de flere gange løb med agnen, blev det aldrig rigtig til noget.
Klokken skulle slå 10:20 før vi endelig havde heldet med os, Grumpy som selvfølgelig også var med, fik efter den vildeste fight jeg har set, landet en fin regnbue ørred på 2,70 kg. Det fik generelt humøret i vejret, og da regnen samtidig var stoppet, og var blevet erstattet af delvis sol, så kunne det vist ikke blive meget bedre.
Med godt 2 timer tilbage af dagens fiskeri, og med kun en fisk på land, besluttede vi at søge mod vores favorit spot i søen. Der var ikke ret mange gæster ved søen ud over Sundfiskerne, så der var god plads til at vi alle sammen kunne prøve forskellige steder i søen.
Efter at have rykket til det nye spot gik der ikke længe før der var bud efter min powerbait, det resulterede i en fin lille ørred på omkring 0,80 kg. Vi havde igen flere forsigtige nap, men da Freezy besluttede sig for at gå en tur, for at se på en ny fanget stør, ja så var der bud efter hendes agn, og jeg måtte i hendes fravær så lande en fin guldørred på 0,90 kg.
Også Grumpy fik noget på krogen, og da jeg for at være flink ville hive mig agn op, fik jeg også lige et hug. Desværre var jeg mere fokuseret på at undgå line kludder med Grumpy, end at lade fisken spise agnen, så det blev ikke til noget. Efter at have landet Grumpys fine ørred på 2,00 kg, kastede jeg ud samme sted igen, og efter blot en halv indspinning på hjulet var den der. Igen en ørred lige under kiloet, men trods alt en fisk.
Freezy kunne heller ikke få nok, så efter flere hug, og en enkelt kort fight, var den der endelig igen. Dermed havde vi alle sammen fået to fisk på land, hvilket må siges at være godkendt.
Freezy kunne dog ikke få nok, så mens vi andre pakkede sammen, ja, så tog hun lige en enkelt mere. 3 mand, syv fisk, bestemt i orden.
Generelt blev fiskeriet bedre i løbet af formiddagen, og flere af Sundfiskerne kunne melde om fine fangster.
Trods en lidt kold, og trist morgen, så endte det igen med at blive en god dag i fiskeriets tegn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.