Poppelsøen – Fine fangster

Ugen startede med en tur til Simons P&T, Simon havde i anledning af valget besluttet at der var gratis fiskeri mellen 12-17, og det måtte jeg selvfølgelig udnytte. Efter en god times tid fik jeg bid, og af den slags man drømmer om, eller det bilder jeg mig i hvert fald ind. For 5 min. inde i fejden, knækkede min forfangsline, og det var alt den action jeg fik den dag.
Fredag d. 22/11 besluttede jeg så at besøge Poppelsøen i Ballerup, tanken var lige at tage 4 timers efter arbejde fiskeri. Ankommet til søen, som bestemt er til at overskue (den er ret lille), fik jeg mig lige en snak med de andre fiskere. De havde alle fanget 1-3 fisk, og var generelt optimistiske. De havde fanget på alt lige fra powerbait efter bombarda, powerbait på bunden og spinner.
Jeg besluttede mig for at prøve sort powerbait efter bombarda, hvilket ikke gav noget. Efter godt 45 min. fik dem tættest på mig begge to fisk op, og begge på en blank spinner. Det fik mig til at skifte til selvsamme, og vupti! Ti minutter senere landede jeg dagens første ørred ca. 1,5 kg.
Derefter var der lidt stille omkring søen, og et par timer senere besluttede jeg mig for at gå ned i den bagerste del af søen. Samtidig skiftede jeg igen til bombarda og rainbow garlic powerbait, da jeg efterhånden var lidt smadret i skulderen af alt det spinneri.
Igen var beslutningen rigtigt, efter blot 3 kast, og et trejde kast som var my tæt på sivne, ja så nåede jeg ikke engang at spænde linen op, før der var fisk på krogen. Igen landede jeg en flot 1,5 kg. ørred, og dermed var dagens fangst fuldendt. Den sidste time gik med et par nap på powerbaiten, men uden fisk på krogen.
Alt i alt var det en god eftermiddag, og rygterne om at der er masser fisk i Poppelsøen, om end ikke så store, taler altså sandt.

poppol_131122

[codepeople-post-map]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.