Fladfisk i Københavns Nordhavn

Efter at have læst om godt fiskeri efter flade langs den nye luksusliner kaj i Nordhaven, måtte jeg selvfølgelig prøve. Udstyret med Gulp orme, og optøede skalrejer, såtte jeg ved solopgang kursen med København.
Med lidt research på fisketips.dk, havde jeg fundet frem til at det var her (link til Google).

Vel fremme var der allerede et par stykker som var i fuld gang, og flade havde de da fået. Jeg fik hurtigt rigget en stang til, og kastet ud. Det gik dog efter lidt tid op for mig, at jeg havde kastet alt for langt. Et lille kast på 5m., var lige præcis det der skulle til, og så fik jeg hevet fisk op.
Gulp og skalrejer, hmm… Ok, det var ikke det de var gladest for, de andre der fiskede med børsteorm, fangede dobbelt af mig. Men ok, jeg skulle bare have en hygge tur, og aftensmaden kom da hjem.

Igen en super tur, trods en god sidevind på 7 m/s, så var det til at holde ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.