Powerbait Cup

Ørsted Fisk og Golf afholder hver år Powerbait Cup med masser af fine præmier både til dem der fanger, og dem som ikke fanger.
Denne dag var der godt 100 deltagere, og til dem 20 præmier at vinde.
Med de odds var Grumpy og jeg klar til en udfordring. Den største udfordring stod i at vi aldrig før at besøgt søen, og derfor ikke kendte noget som helst til favorit stederne.
Efter en køre tur på lige over en time var fremme lidt i syv om morgenen, blot for at opdage at vi bestemt ikke var de første.
Det kom noget bag på os at deltager antallet var så stort, men det hjalp dog noget da vi fik syn for søens størrelse.
Da der ikke var noget regler for tilgang til søen op til konkurrencen, fandt vi blot et spot vi synes gav os muligheder.
Ørsten Fisk og Golf er kendt for at være en meget familie venlig sø. Som navnet skriver kan man som besøgende både fiske og, spille golf (uden at være pro). Søen er kendt for mange men mindre fisk, og det skulle vise sig at holde stik. Søen er rimelig stor hvilket giver god plads til alle.
Ved klokkens ringen startede konkurrencen, og der skulle ikke gå længe før både Grumpy og jeg fik fisk på land. Det gav blod på tanden, og efter blot yderligere 10 minutter fik jeg endnu en bette fisk.
Med samlet 4 fisk på land på 30 minutter, så var forventningerne store. Men som vanlig ved put and take fiskeri, så går intet som man håber. Først efter et par timers stilhed fik vi igen fisk på land. Først en til Grumpy, og lige efter 2 styk til mig på 3 kast.
Efter 10 gyldne minutter klokken 10, blev der igen stille. Selv fik jeg ikke flere frem til klokken 14, mens Grumpy fik endnu en bette fisk lige inden lukketid.
Med 4 fisk på land med en samlet vægt på 4,30 kg, så levede søen op til sit ry om mange, men små fisk. Grumpy havde i øvrigt nøjagtigt det samme i antal, og vægt.
Top 10 blandt dagens største spændte fra 2,50 kg, og op til 7,50kg. Noget fra den standard som vores vandte søer ligger på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.