Ny art og PR

Lørdag var det igen put tid, Store Rosenbusk skulle igen udsættes for Grumpy og mig. Denne dag havde vi også allieret os med 4 andre, som alle havde brug for lidt guide.
Som de fleste andre har jeg også mine ynglingspladser ved søen, men tiltrods for at jeg var meget tidligt på den var alle mine første valg af pladser taget.
Det blev derfor til noget som lignede min fjerde valg plads, hvilket ikke var dagens bedste plads.
Generelt kan jeg beskrive dagens fiskeri som rigtig svært, kun to pladser ved søen fiskede ok, resten var nærmest umulige.
For vores vedkommende betød det utrolig få kontakter, og langt færre fisk.
Efter en lille times tid fik Grumpy en ørred på lige under 2 kilo, hvilket løsnede lidt op på ham da han dagen før havde en en tolv timers nultur ved en anden sø.
Med en start på fiskeriet kl. 6.30, så virkede det som en ørkenvandring før jeg fik dagens først fisk. Lige omkring kl. 9.30 skiftede jeg igen over til min sort gule gennemløber, efter at have fisket med bombarda og powerbait i et par timer, og før det lidt med gennemløber. Det gav i første kast et godt hug som udløste en fed fight. Allerede mens fisken var i  vandet bemærkede Grumpy fiskens utrolig flotte finner, og som du kan se på billedet så er de virkelig flotte. Fisken i sig selv skulle også sig at være rigtig flot, og ikke mindst anderledes. Det viste sig nemlig at være en rigtig flot kildeørred på 2,20 kg som havde taget min gennemløber.
Efter endnu noget tid med gennemløber skiftede jeg igen tilbage til bombarda. Der skulle dog igen gå lang tid før der endelig var hug igen. En frisk kombination af sort og grøn powerbait snoet sammen, gav en meget stille hug. Jeg var egentlig i tvivl om det var et hug eller  om det blot var en bølge, men når fiskeriet er svært så må alt der kan være et hug, betragtes som et hug. Det viste sig dog at være et hug, men der skulle gå næsten et minut før fisken valgte at trække line for alvor.
Fiskene i putten fighter vildt godt på denne årstid, og denne skulle også vise sig at være i god kondition. Den tog nogle lange udtræk hver gang den nærmede sig land, men efter en god fight fik vi landet en fin regnbueørred på 2,20 kg.
Med tre fisk på land  til seks mand efter 6 timer så var dagen langt fra én af de gode, og trods yderligere timer ved søen så blev det aldrig til mere.
Så efter 8 timer pakkede jeg sammen, så kunne se tilbage på en dag hvor fisken havde været der (vi kunne se mange), men hvor de ikke bed på noget som helst.
Hvad vejret angik så var det absolut en blandet fornøjelse, sol, regn og ikke mindst over en halv times massivt slud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.