Simons Put and Take med tøserne

I dag gik turen til Simon p&t ved Hove, en længe aftalt tur med min datter, og mine 2 niecer. Vejret i dag var super skønt, egentlig sådan et vejr jeg normalt ikke ville fiske p&t i. Grunden til dette er at en længere periode med meget varme, ofte gør fiskene dovne, og at de derfor er svære at få til at hugge. Min tanke er, at når jeg nu betaler for noget, så må chancen også godt være tilstede.
Oppe kl. 7, ud af døren kl. 7:50, og fremme ved søen 8:45, og så gik det op for mig, hvad jeg havde roder mig ud i. At fiske med 3 som alle skulle have hjælp, bare at rigge 4 stænger til tog sin tid, og ikke mindst når jeg så kunne starte forfra efter at havde miste flåd mm. i første kast.
Nå men vi kom i gang med fiskeriet, som i starten foregik med bobleflåd monteret med 1,5 meter forfang, og derefter powerbait i forskelige farver. Vi kunne se en flot stime guldørreder, men de var ikke specielt interesseret i vores agn.
Efter 1½ time var der endelig bid, en fin guldørred på blot 0,6 kg, løb med den mindste at mine niecers line, og ikke længe efter var den på land. Trods at hendes interessere både før og efter, vist ikke rigtig var at fiske, så var fangsten hendes, og glæden var stor.
Efter længere tids stilstand i fangsterne, valgte jeg at lægge om i fiskestilen. Jeg riggede derfor 2 stænger om til bundmede. 14 g vægt efterfulgt af 1,5-2 m. forfang monteret med powerbait. Dermed stod powerbaiten (som jo er flydende) op fra bunden i forfagnets længde. Det gav hurtig respons, efter 10 minutter var der fisk på den ene stang, og en fin guldørred lige over kiloet kom på land. Dagens hurtigste “fisk” kom lige efter, blot 30 sek. efter jeg havde kastet ud igen, og sat mig ned, løb linen. Igen en fin guldørred.
Dagens to sidste fisk, blev også fanget på bundmede, og efter ca. 4½ times fiskeri havde vi dermed fanget vores kvote. Super tilfredse kunne vi pakke sammen, og drage hjemad.
På vej hjem satte jeg niecerne af, og glæden var stor da de kunne fortælle om dagens begivenheder.
En super hyggelig dag, med masser af sol og godt med fisk.

2014-05-25 10.19.57

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.