Sjælland Open

Sjælland Open er en put and take konkurrence på sjælland som udspiller sig således at man via kvalifikation kan kvalificere sig til den store finale.
Originalt var min plan at deltage i to kvalifikationer, men med lidt pres fra Grumpy er det nu blevet til tre, det er dog kun de to af dem der pt. er afholdt.
Søndag d. 18 september deltog jeg i Ørsted put and take, og lørdag d. 24. september var det så i Vesterled put and take. Fiskeriet begge dage kan beskrives som voldsomt svært. Den lune sensommer holder søerne varme, og dermed er fiskene ikke specielt aktive. En hurtigt kig rundt om en put sø, vil vise at fiskene primært står samlet på få steder, hvilket kun giver nogle få chancen for at fange dem.
Selvom fiskene står tæt og der er mange af dem, så er de meget svære at få til at bide på. Ved konkurrencen i Ørsted var der 71 deltagere, og det var kun 9 der fangende noget.
Alt i alt har det været nogle flotte dage, men jeg har altså måtte indkassere to nulture, og er dermed ikke kvalificeret til finalen endnu.
Den varme sensommer har med garanti spoleret put fiskeriet i september, hvilket er lidt ærgerligt når nu arrangørerne har lagt så meget arbejde i det.
Jeg har dog vundet lidt præmier, idet der ved konkurrencerne er lodtrækning om nogle præmier blandt dem der ikke har fanget noget. Den ene præmie er en fastspolehjul fra DAM, og den anden er en Berkley Powerbait kasket 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.