Trolling i sundet

Der er vist lidt længe mellem turene for tiden, men jeg håber snart jeg får mere tid.
Det virker lidt som om ugerne er blevet kortere, for jeg når hverken at fiske, ordne have eller noget som helst… Nå men det må jeg se om jeg kan få lavet om på.

Jeg var på sundet forrige søndag med Mr.Wow, planen var at få prøvet lidt trolling med 6 stænger. 
Vi lagde ud fra Rungsted kl 8 på en dag hvor vejret bare var perfekt, meget lidt vind og strøm, og sol fra en skyfri himmel.
Ude fra havnen fik vi rigget til, selv om Mr.Wow snøvlede lidt med det 🙂


Derfra gik turen mod Hven med sølle 2 knob i timen, hvilket burde være perfekt. VI havde efter planen rigget 6 stænger til som alle gik i hver sin dybde. Dybden styrede vi med dipsy diver, og pavaner.
Efter en god times tjekkede jeg lige op på grejet i vandet, og måtte konstatere en ordenlig omgang kludder i alle 3 på venstre side af båden. Det gav lidt stof til eftertanke i forhold til rækkefølge af i sætningen af grejet, og i anden omgang gik det meget bedre.
Ud over det ene tilfælde så endte vi faktisk med at have godt styr på grejet, langt værre var det med at få fisk på. Trods 5-6 agn i vandet i mere en 6 timer, så blev det kun til 2 torsk. Begge over mål, men begge genudsat.
Omkring klokken 14 blæste det lidt op, og vi valgte derfor at søge mod havn. Trods manglen på hø og lidt større torsk, så var humøret i top. Vi er blevet meget erfaring rigere, og vi havde en super dag på sundet i et fantastisk vejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.