3 i streg

3 i streg er overskriften på en umådelig dårlig stime af fisketure, som jeg hurtigt samler sammen i ét opslag.

Det er altså ikke vanen at jeg har nulture i putten på denne tid af året, noget helt andet er sommer og vinter, men forår!?!?!

Skærtorsdag tog jeg et smut i Store Rosenbusk på en regnfuld morgen. Det blev til 5 timers fiskeri og en knækket stang, på en dag hvor kun ét sted i søen gav fisk. Det positive fra denne tur var dog at jeg fik lært lidt fra til en af søens andre gæster, som var ny i faget.

Lørdag og søndag var jeg så på den igen. Lørdag stod den på Powerbait Cup i Ørsted Fisk og Golf. En konkurrence som Grumpy og jeg havde set frem til. Desværre blev dagen godt spoleret at mange dages kraftig vind, som også på dagen bød på op mod 13m/s. Og da Ørsten ligger frit på marken, ja så var det altså lidt svært. Der blev dog fanget fisk, og både Grumpy og Mr.Wow som havde presset sig med i bilen, fik da lidt fisk med hjem. Men med den vind var det vist mere held end forstand. Begge var dog langt uden for vinder chancer, med små fisk under kiloet.
Søndag havde Grumpy og jeg så arrangeret put and take konkurrence i den lokale forening.
På dagen var vi 6 deltagere som fik en rigtig hyggelig dag i Store Rosenbusk.
Fiskeriet var dog mere end ualmindeligt svært, og der blev generelt ikke fanget meget. Dette tiltrods for at der vanen tro var blevet udsat fisk fredag aften.
Selv om blæsten stadig ruskede i træerne, så ligger søen så lavt at det ikke generede.
Der blev fisket godt igennem med alt grejet fra boksen, men lige lidt hjalp det. Grumpy fik et enkelt hug men mistede desværre fisken, hvilket var det eneste vi samlet kunne præstere af flex på kligen.. Næsten..
For med godt 30 minutter tilbage af konkurrence var Mr.Wow gået på jagt, hvilket betød at han prøvede et nyt sted i søen. Det var hans held, for på blot 10 minutter landede han 2 fine ørreder med den største på 2,57 kg. 
Vi andre søgte straks mod spottet, men lige lidt hjalp det. 
Det betød dog at vi kunne kåre Mr.Wow som dagens vinder, og med nyt grej til boksen i præmie.

Tilbage er nu at jeg skal finde mig en ny Bombarda Stang, hvilket har vist sig ikke at være så nemt… Mere følger… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.