3 i streg – Flere torsk

Så blev det den første søndag i måneden, og det betyder i sommerhalvåret Småbådskonkurrence i den lokale forening.
Med Grumpy på ferie, havde Mr.Wow og jeg i dag Rovfiskeren med ombord på Lillefod.
Vanen tro var der lidt morgenmad og et lille skipper møde før afgang, og også i dag måtte vi lave aftale om eventuel aflysning når/hvis vinden frikede op.
Godt fem minutter over otte satte vi kursen mod Hven, med et mål om at finde torske buler på 15-18 m.
Efter små 10 minutters sejlads var vi på den ønskede dybde, og jagten begyndte. 
Første bule blev fundet, og knap havde jeg ramt bunden før den første torsk sad på. Fisken virkede af en ordentlig kaliber, og efter en god fight kunne jeg præsentere en perfekt pirkekroget torsk på 4.20 kg. En super start på dagen efter blot 20 minutter på sundet.


Vi søgte tilbage til bulen men uden held, i stedet søgte vi rundt i sammen område, og efter lidt tid var det lodninger igen.
Her fik Mr.Wow en fin 2 kilo torsk, som også bragte ham ind i kampen.
Så manglede vi bare at få Rovfiskeren på banen, og det kom han ved næste træk. Et kontant hug som efter Rovfiskerens eget udsagn var det tungeste han havde prøvet. Efter en masse pusten og stønnen fik vi landet hans fisk, som viste sig at være 2 stk torsk på godt 3,5 og 2,0 kilo. 

På det tidspunkt havde vi kun været på sundet i så en time, så vi må virkelig sige at vi ramte spottet. Vi søgte videre i sammen område, og ved de næste to stop fik Mr.Wow og jeg en mere hver. Begge lige omkring de 2 kilo.
Efter godt halvandentime på havet kom det kedelige opkald, de andre både rullede for meget i vandet, og aflyste dermed turen.
Virkelig ærgerligt for os når nu vi havde fundet fiskene, men på den anden side så var vi godt tilfredse med 6 fiske ombord.

Tilbage i havnen blev det tid en hygge snak med det andre deltagere, før vi gik til indvejningen.

Resultatet af dagens indvejning i renset tilstand blev:
Nr. 1 – Torsk 3,30 kg – Allan (Mig)
Nr.2 – Torsk 2,80 kg – Rovfiskeren
Nr.3 – Torsk 1,55 kg – Mr.Wow

Dermed vandt jeg min tredje konkurrence i træk, kunne igen præsentere både 1,2, og 3-pladsen på min båd. Samlet har Lillefod nu vundet 8 ud af 9 præmier i tre konkurrencer 🙂

I dag kunne jeg også præsentere mit nye fiske gear i form at cap og t-shirt med Lillefod logo.. Det er sgu meget nice 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.