4 hug og ingen fisk

I dag var jeg lige en tur forbi Simons put and take, som skrevet tidligere har jeg i denne sæson investeret i et vinterkort, hvilket giver mulighed for at fiske alt det jeg vil/kun i løbet at vinteren.
Så med vejret i top, og tid i kalenderen så var sagen oplagt. Fremme ved søen var der næsten tomt, kun to andre fiskere var at finde. De havde indtil jeg kom fanget en enkelt fisk, og var lige ved at opgive. Heldigvis for dem forsatte de lidt endnu, og vupti efter en række hug så var der en fin ørred på land.
Jeg mærkede ingenting den første time, men bedst som de to andre var ved at pakke sammen fik jeg hug, fisken løb fint med linen men da jeg strammede op var den væk. Den havde dog fint taget min powerbait.
Derefter gik det slaw i slaw med fine hug og ingen fisk, det var godt nok irriterende.
Efter godt 3 timer pakkede jeg sammen, og konstaterede endnu engang at vinter fiskeri i putten bestemt ikke er nemt.
I dag fiskede jeg med to stænger, den ene som bundmede med 3 meter forfang og powerbait, og den anden med flydende bombarda med 3 meter forfang og 0,8g bly 50 cm før baiten. Jeg forsøgte også en kort periode med hvid jig efter flydende bombarda.
Alle hug var på den flydende bombarda med powerbait.
Dagens aha oplevelse var dog at de først blev mørkt kl 18:15, hvor er det dog lækkert 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.