På tur med Sværd

Søndag var jeg en tur  på sundet med det gode skib Sværd, det var første gang jeg benyttede det skib, men det er ikke sidste.
Dagens tur var sammen med Lufty og en kammerat, og den stod på bulefiskeri efter torsk.
Vel ankommet en time før afgang kunne jeg konstatere at jeg bestemt ikke var den første, helt vildt hvor tidligt man skal møde op for at få en god plads. Nå men pladsen vi fik var faktisk okay.Efter noget som føltes som timer af sejlads var vi endelig fremme, dagens fiskeri foregik langt nord for Helsingør, nemlig godt ude for Ålsgårde. De andre turbåde fandt også derop i løbet af dagen, så det må bestemt være der det sker.
Dagen startede stille med små fisk her og der som blev genudsat, det virkede igen svært for skipper, som dog brugte med brændstof på at cirkle rundt. Heldigvis for os lykkedes skippers plan, og langsomt som dagen skred frem steg vægten på de fisk vi fik op. Vores lille gruppe landede ikke nogle målere, men på dagen fik båden dog 2 fine  målere på dæk.
Jeg er tæt på at tro at alle fik fisk i dag, selv fik jeg 6 stk, Lufty fik 3 og kammeraten fik 8. Bestemt godkendt.
Efter en lørdag med megen blæst, regn og slud, så var vejret i dag helt fantastisk. 4-5 grader 6-8 m/s og solskin. Det bliver ikke meget bedre en februar på sundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.