6 ørreder fra Poppelsøen

Da det efterhånden var en måned siden jeg sidst havde besøgt en P&T sø, hvilket i øvrigt var en nul tur, så synes jeg tiden var inde.
Ingen af mine buddies kunne på dagen, og da dagen var oplagt som fiskedag pga, at konen skulle på arbejde, så var det bare om at komme afsted.

Valget af sø faldt på Poppelsøen i Ballerup, jeg har ikke været fordi efter at den er blevet udvidet, kun et par gange mens arbejdet stod på.
Jeg var fremme ved søen ca. 7.45, og hold da op hvor er den blevet fed. Der er kommet rigtig mange nye fiskepladser, og hele området har fået en pæn overhaling. Som altid gik ejeren rundt og snakkede med gæsterne, og kiosken bød på varm kaffe, hvilket var lækkert når nu vejret bød på 5 graders varme og 10 m/s.
Jeg havde hjemmefra udvalgt mig et spot, hvor jeg tidligere har haft godt held. Det viste sig heldigvis at være ledigt, trods en pænt opbud af gæster ved søen.
Jeg fik hurtig rigget min 10 fods stang klar med bombarda, og efterfølgede grøn garlic powerbait.
Ombygningen af søen har betydet at strømmen i søen er lidt anderledes, i Poppelsøen har man valgt at have nogle pumper kørerne, hvilket giver en pæn strøm rundt i søen. En af pumperne er dog blevet rykket for at skabe strøm i den nye del af søen. Det gav lidt udfordringer i forhold til hvad jeg kendte til søen før.
Efter 40 min. fiskeri uden held, valgte jeg at skifte til sort powerbait, og godt 5 min efter var der bid. En fin lille ørred på knap 600g., hvilket i øvrigt kendetegner Poppelsøen: Der er mange, men ofte små fisk.
Resten af turen foregik således at jeg ca, hver 45 min. fangede 1 ørred, og at jeg efter hver anden skiftede powerbait, fra sort til grøn med hvidløg, og fra grøn til rød salmon egg. Alle farver gav som skrevet fisk.
Dagens største fisk, gav i øvrigt noget af en kamp fra sig. Jeg måtte bede om hjælp var gutten ved siden af, men selv med hjælpen ville den sgu ikke op. Hver gang den nåede ind til kanten, gav den er svip med halen, og trak ud igen. Den var også lige oppe og springe et par gange. Dette stod på i 5 min, før den endelig var i nettet. En super fight, og fedt at se at fiskene er friske. Den vejede i øvrigt 3,04kg.
Jeg fiskede fra kl. 8 til kl. 13.30, og fangede som overskriften siger 6 ørreder på i alt 7 kg.
En lækker deltalje ved Poppelsøen er at der er renseplads, så slipper man for at skulle svine det hele til derhjemme.
Link til Poppelsøens hjemmeside

2014-04-17 13.58.50

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.