OKUMA Cold water line counter-CW-303DLX

Så blev mit nye hjul testet, egentlig er det et par uger siden nemlig ved min sidste tur efter torsk. Da jeg forsøger kun at købe nødvendigt grej, er min argumentation for at købe hjulet, at der er linetæller på. Det kan give nogle fordele i fiskeriet efter torsk, da det dermed er lettere at ramme præcis den dybde de står i.

okuma cwJeg valgte i øvrigt Okuma hjulet, fordi jeg igen ville have et venstrehånds multihjul,og at finde et med linetæller på, begrænser udvalget voldsomt.
Nå men her er mit indtryk af hjulet.
Første tanke er at str. 3 er rigeligt stort, det virker en smule voldsomt. Men da den lokale grej pusher kun havde den størrelse, så var der ikke så meget at snakke om.
Hjulet virker bundsolidt, udført med messing gear, en solid bremse, og et overdimensioneret håndtag, som i første omgang virker vildt stort, men som vinder med tiden.
Stjerne bremsen er super behagelig, ofte gnaver de lidt i fingerene, men denne er “rund”, og blød og bruge.
Lineføreren virker i første omgang lidt løs, men den virker fint, og laver en super flot lineoplæg.
Selve armen til at spinne ind med er noget længere end normalt, ligesom håndtaget er noget større. I praksis giver det en mere behagelig indspinning end på mine andre hjul, da bevægelsen man foretager er noget større. Det store håndtag gør at det er nemt at holde på.
Linetælleren er som oftes i fod, den virker rimelig præcis, og er god placeret så den er nem at aflæse.
Linetæller huset er udført med antidug glas, og har en skrue på ydersiden som gør det muligt at tage tælleren ud, og tørre den hvis der skulle komme vand ind i huset.
Der er ingen tvivl om at hjulet fremover vil være mit foretrukne, måske ikke fordi det er så meget bedre end min ABU hjul, men nok mest pga. linetælleren.

Link til yderlige specifikationer på hjulet:
Fisk og Fang
Okuma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.