DLT Predator Gummi Fangstnet

Dette var så en af sidste års julegaver, et fangstnet fra Hollandske DLT med kraftig aluminiums ramme på 52 cm x 68 cm og langt teleskop skaft på knap 2,5meter.

Ja, det er stort, og det vejer også noget, men jeg har flere gange set fiskere, inklusive mig selv, miste fisken underlandingen i net. Ofte kæmpes der for at få trukket fisken ind over nettet, og lige når nettet løftes op af vandet, så slår fisken et smut på kanten af nettet og er væk. Derfor ville jeg gerne have dette net.
Nettet er ikke brug bart til kystfiskeri, men til p&t og en tur efter gedder, eller på sundet i egen båd er det genialt.
Netmaskerne er knudefri og gummiarmeret, så fisken tager mindst mulig skade, og ikke mindst så trekroge har sværere ved at hænge fast og vikle sig ind. Det har relativt store masker, så det glider nemt gennem vandet. Sidst man ikke mindst så kan det foldes på midten og skilles ad, så det fylder noget mindre under transport.


Jeg har til dato kun haft det med ude en enkelt gang, og fik da landet 3 ørreder uden problemer. Det var super dejligt ikke at skulle kæmpe for meget med at få dem i nettet. Den sidste landede jeg selv, med stangen i den ene hånd, og nettet i den anden. Her skal det dog nævnes at nettets egen vægt var til at mærke.
Min vurdering ind til nu, er at det er super med en stor netramme, og der er ingen tvivl om at nettet vil blive flittigt brugt. Men som skrevet mellem linjerne, det er ikke et net man bare slæber rundt på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.