Forpremiere i Store Rosenbusk

Søndag d. 1 marts stod den på forpremiere i Store Rosenbusk. Grumpy havde allerede dagen før været forbi, og talte om godt fiskeri. Selv havde han fået to ørreder, mens andre havde fået noget mere. Jeg var selv forhindret om lørdagen pga. min tur på sundet, men så måtte det jo bare være om søndagen.
Fremme ved porten til kl 5.45, med åbningstid kl. 6.30, måtte jeg konstatere at jeg bestemt ikke var den første. Ved åbningstid var Grumpy og jeg dog hurtigt på pletten, og fik den plads vi havde udset os.
Da kl. ringede 7.00 gik fiskeriet i gang, og der gik da ikke længe før den første fisk var på land. Desværre var det dog ikke nogle af os der havde heldet med os. Selv måtte jeg vente godt tyve minutter før jeg mærkede noget, desværre fik jeg ikke kroget fisken.
Grumpy fik landet to flotte fisk de første par timer, mens jeg fire gange på de to timer, måtte opleve at fisken løb med min agn uden at blive kroget.
Hvis nu vejret havde været fantastisk, så havde det nok gjort lidt mindre ikke at have heldet med sig, men slud og regn stod konstant ned, og alt var mudder.
Men rigtige lystfiskere lader sig ikke gå på af vejret, så selv om det var lidt øv så kæmpede vi videre.
Hele 5 timer skulle der gå før det lykkedes mig at lande en fisk, det hjalp gevaldigt på humøret at jeg fik en ørred på 2.6 kg., altså på MIT humør, for Grumpy som havde heldet med sig om morgenen, havde heller ikke haft heldet med sig siden. Det hele blev dog ikke bedre af at to andre ved søen, havde fundet det helt rigtige sted, og uden problemer landende godt 20 fisk hver.
Nå men hvad pokker skulle jeg bruge 20 ørreder til ☺, så efter godt 8 timers fiskeri pakkede vi sammen, og og drog hjem. Selv havde jeg en ok fornemmelse efter turen, kun takket en fin fight med en super flot ørred.
Beklager “køkken” billedet, men glemte at tage billedet ved søen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.