Fyraftenstur til Simons

Efter lidt arbejde på en søndag var jeg klar til at mødes med Grumpy ved Simons put and take op ad eftermiddagen.
Jeg ved at jeg har skrevet meget om sommerfiskeriet i putten de sidste par gange, men vejret  i dagene op til denne tur har været noget køligere, og regnen har væltet ned. For resten er det jo heller ikke sommer mere 🙂
At det er en god ting at det har regnet, skyldes at regnen sænker vandtemperaturen, som så skulle gøre at fiskene bliver mere aktive.
Fremme ved søen kunne jeg straks se voldsomme mængder af fisk i overfladen, og tanken om mange fangster fyldte meget i mit hovedet. Jeg havde knap tid til at sige hej til Grumpy i min iver for at komme i gang.
Jeg riggede hurtigt en let kastestang til med en “nail”, som er et ultralet blink med en god gang i vandet. Jeg kastede lige ud i mellem fiskene, som desværre synes at være fuldstændig ligeglade.
Efter et par timer med forskellige blink og spinnere, gik jeg over til bombarda og powerbait.
Jeg burde dog have lugtet lunten, for Grumpy havde fisket med det setup siden kl. 7 om morgenen, og havde ikke landet én eneste fisk.
Så trods et temperatur fald, og voldsom regn, så var fiskenes bidelyst endnu ikke blevet påvirket til at være mere aktive.
Efter godt fem timer pakkede jeg sammen og drog hjem, og denne gang var jeg noget irriteret. Jeg havde håbet, og forventet mere. Men bare rolig jeg skal nok få dem 🙂
Nyd dog lige solnedgangen, det er flot.

2015-09-06 19.33.29

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.