Put fiskeri og en enkelt tur på sundet

23 dage siden sidste opdatering, det er vist ny rekord.
Arbejde, og generel træthed tager al for meget af min energi for tiden, det går ud over både mit fiskeri, og mine opdateringer her på siden.
Jeg har dog være ude og fiske en del siden sidste opdatering, men fangsterne er desværre ude blevet.
I alt er det blevet til 5 ture siden sidst, fire i putten og en på havet.
At jeg ikke har været så meget på havet det sidste stykke tid, skyldes problemer med de både jeg har adgang til. Det har sat en god begrænsning på makrelfiskeriet i sensommeren, hvilket er rigtig skidt når nu yndlings fisken her i huset er makrel.
Derfor har jeg kastet mig en del over det noget besværlige put and take fiskeri.
Nogen mener det er så let som ingenting, men Grumpy og min erfaring er at det er det langt fra.
Igennem de fire ture vi har haft har vi prøvet en del teknikker af, ligesom vi har forsøgt at fiske under forskellige vejrforhold.
Vi har dog endnu ikke fundet tråden, og det selvom Grumpy efterhånden er på talefod med nogle at DKs bedste inden for feltet.
Det har dog ikke holdt mig tilbage for at besøge både Poppelsøen, Store Rosenbusk og Simons Put and take de sidste par uger.
Turene har budt på et noget sløjt fiskeri til trods for at søerne bugner af fisk, faktisk virker det som om at man i Simons næsten kan gå over søen på fiskene.
Men bider har de ikke gjort. Jeg har dog oplevet en del hug, men de har været yderst forsigtige. Det har dog uden tvivl været hug, da baiten ofte har været helt smadret.
Normalt vil jeg ved et hug stoppe med at spinne ind, og løsne bøjlen. Derefter vil fisken hvis den tager baiten, få lov til at løbe med linen i et stykke tid, hvorefter jeg lukker bøjlen og giver modhug. Det skulle være den helt sikre måde til fisk. Men det sidste par uger, hvor fiskene har hugget så forsigtig, har næsten ingen af dem løbet med linen, og så bliver det svært.
Jeg har dog haft fornøjelsen af at fejde et par stykker som jeg desværre mistede, og en enkelt som jeg trods alt fik med hjem.
Til historien om den en fisk jeg har fået de sidste par uger, skal det nævnes at det var i Simons. Søen har ry for at huse nogle rigtig store fisk, og for at gennemsnitsvægten er rigtig høj i søen. Men når nu heldet endelig skulle tilsmile mig, så fik jeg en ørred på blot 0,80 kg.
Med så svært en put fiskeri de sidste måneder, og så mange fisk i søerne, så kan det kun blive bedre, så mon ikke jeg skal afsted igen snart….
En lille note omkring min ene tur på havet, så var det en tur ud fra Helsingør i en lille jolle. Grumpy og jeg forsøgte os efter makreller, men aftenens fangst endte med blot en håndfuld små fisk, og en enkelt torsk over mål, som alle blev udsat igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.