God morgen i busken

Med lidt for meget vind på sundet, blev det lørdag til en tur til Store Rosenbusk put and take.
Vejret var på dagen meget omskiftelig, lige fra sol og varme, til blæst og regn.
Vi (Grumpy og jeg) startede ud ved åbningstid kl. 6, og måtte hurtigt høre andre hive fisk op. Der skulle dog gå “hele” 15 min før vi fik den første, hvilket skulle vise sig at være en fin lille guldørred omkring kiloet.
Derefter gik det stærkt, det betød for mit vedkommende 6 hug, 2 mistede fisk, og 3 fisk på land på blot 45 minutter. Grumpy fik i denne periode 4 fisk på land.
Efter en gylden time stilnede fiskeriet dog af, selv fik jeg ikke meget at arbejde med de næsten mange timer. Grumpy derimod fik løbende lidt hug, og fisk på land.
Først efter tre timer fik jeg igen hug, og fik da heldigvis også fisken på land.
Med 4 fisk på land til mig, og med gæster senere på dagen derhjemme, besluttede jeg at pakke sammen kl. 13.
Mens jeg pakkede det øvrige grej lod jeg min powerbait blive i søen, og “bang” så var der hug. Fisken løb hidsigt med linen, og jeg skyndte mig at tage stangen. Efter en lille fight kunne jeg dog spole tomhændet ind, da fisken røg af. Det havde ellers været en ok afslutning på dagen.
Dagens resultat blev 4 ørreder til mig, mens Grumpy endte på hele 9 stk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.