Morgentur med Elida

Søndag d. 22. februar stod den på 2 del. af Firmasport Københavns torske konkurrence. Grumpy og jeg, samt 2 kollegaer var klar på kajen i Helsingør kl. 6:30, hvor vi med afgang kl. 7:00 med Havstrygeren, skulle forsøge at vinde konkurrencen.
Under sejladsen til Kobberværket (fiskespot), fik vi rigget stængerne klar, og nydt den fantastiske morgen.
Fremme ved spottet fik vi hurtigt dumpet pirkene i vandet, og det tog da ikke længe før vi hver i sær fik en torsk på dæk. Det vil sige, Grumpy, og jeg fik. For de to kollegaer havde gennem hele dagen slet ikke heldet med sig.
Efter at have fisket ved Kobberværket i et stykke tid, hvor en del faktisk fik nogle fisk op, besluttede skipper at sejle videre. Det skulle vise sig at være en uheldig beslutning, da der resten af dagen, kun blev landet gangske få, og små torsk. Grumpy og jeg fik en enkelt mere hver, men ellers så det generelt noget sløjt ud.
Mine kollegaer besluttede sig for at ville fange lidt sild, og efter en kort instruktion, fik de hurtigt landet nogle pæne fisk.
Som afslutning på dagen var der indvejning, en seance jeg egentlig ikke ville have deltaget i, da jeg anså mine torsk for at være alt for små til at være inde for præmie rækkerne. Min kollega fik mig dog overtalt, og det viste sig at min ene torsk på (hold fast) 1,36 kg, var nok til en anden plads !!! Dermed blev jeg et havkastehjul rigere 🙂
Igen en halv skuffende tur med en turbåd, men humøret, og vejret kunne vi ikke klage over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.