Personlig Rekord i Poppelsøen

Poppelsøen i Ballerup havde i anledning af gravearbejde i forbindelse med en større udvidelse af søen, halv pris på alle kort.
Så jeg overtalte lige et par venner til en lille 2 timers tur.
Jeg startede ud med en sølvblank spinner, og havde på de første 30 min ikke nogen hug. Min ene ven havde på samme type spinner fisk på krogen, men den hoppede af helt inde ved bredden.
Efter 45 min. valgte jeg at gå rundt om søen, igen uden held på den blanke spinner. På den anden side af søen fik jeg lige en snak med en anden fisker, som havde hentet 4 ørreder i land, den største vejede lige over 2 kg. Han havde fanget alle på powerbait i forskellige farver efter bombarda.
Jeg besluttede derfor at prøve med gul powerbait, og efter blot 5 min., var der hug, og efter 10 min. var første fisk på. Den valgte dog at tage et hop, og spytte krogen ud.
Lidt slukøret efter hvad der måske kunne have været den eneste fangst den dag, gjorde jeg dog klar igen. Denne gang gik der blot et par minutter, og så var den der. Jeg fik kaldt på hjælp fra min kammerat, og i mangel af net (det havde jeg glemt), fik jeg ham til at tage fat om fisken når jeg trak ind. Jeg havde dog ikke lige forudset, at fisken lige oppe af vandet, skulle rette alle 3 kroge ud på krogen, og lande lige i vandkanten. Heldigvis var fisken ikke lige klar over at den næsten var fri, og min kammerat hoppede resolut ud i vand til anklerne, og fik fisken op.
Det var så min personlige rekord fisk, 3,9kg, 70cm. og helt uden rogn. Det blev i fileteret tilstand til 2 stk. benfri filetter på 900g pr. stk.
På den igen, gik der ikke meget mere end 10 min., før der igen var bud efter min powerbait. Igen en personlig rekord, dog i den modsatte ende. En fin ørred på blot 800g blev landet, og i øvrigt fortæret samme aften 🙂

Uretfærdigt som tingene kan være, så havde mine kammerater hug, og fisk på, men fik ikke noget med hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.