Sæsonens første put tur

Efter 4 måneders pause fra put and take fiskeriet var søndag udset til at være dagen. 
Jeg havde tidligere på året vundet et gavekort til Ørsted fisk og golf, som inkluderede 2×4 timers fiskeri, 3 glas powerbait og ikke mindst 2x burger med cola, mon ikke Grumpy var klar på at dele det 🙂

Efter en god times kørsel var vi fremme, og fik hurtigt udvalgt et (skidt) sted i søen. Der var masser af fisk men de huggede ikke, ofte kunne man godt få en følger men bide på ville de ikke. Tendensen var meget det samme omkring søen, med kun få fisk på land fra morgenstunden.


Efter at have fisket med microblink og gennemløber et par timer, skiftede jeg til Powerbait og samtidig skiftede jeg spot.
Allerede i første kast var der gevindst, 2 gode hug, men ingen fisk. Jeg fik derfor hurtigt ny bait på krogen og kastede ud igen, og bang så var der fisk… En fin lille fight af en ørred omkring kiloet.
Der var ingen tvivl om hvad der virkede på dagen, et par gutter “tæskede” løs på en stime fisk med micronlink i en times tid uden held, og med bare ét kast med Powerbait havde jeg fisk på samme spot.

Som dagen gik fik jeg desværre mere og mere ondt i ryggen, og måtte til sidst opgive at fiske. Men jeg havde dog fået hevet 3 fisk på land, mens Grumpy igen fyldte kvoten.
Efter endt fiskeri var det blevet burger tid, og nøj det var godt. En god burger og en kold cola skal man aldrig sige nej til 🙂
Tak til Ørsted Fisk og Golf for nogle hyggelige timer…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.