Sommer put

På årets anden sidste sommerdag valgte Grumpy, og jeg at tage en tur til Store Rosenbusk put and take. Selv om sommer put and take bestemt ikke er min favorit, så er det jo trods alt meget hyggeligt.
Og hyggeligt blev det vanen tro, der er altså noget helt specielt ved at side ved en sø og nyde solopgangen, fuglene der vågner, og ikke mindst den ro der er.
Vi fik hurtigt placeret os ved det der plejer at være søen bedste plads, derfra kunne vi se en mindre stime guldørreder, samt flere regnbuer.
Vi startede ud med bombarda og powerbait, hvilket efter godt 1 time gav en fin ørred til Grumpy. Selv havde jeg nogle små hug, og når jeg skriver små, så var de små.
Først efter 4 timer fik jeg kroget en fin guldørred på 1,50 kg, som igen gav noget af det mindste hug jeg har oplevet.
At sommer fiskeriet i putten er noget sløvt, mærkes også på fisken hvis man skulle være så heldig at fange en. De kæmper nemlig ikke specielt meget, det varme vand nedsætter deres aktivitet, og så ender de ligesom os mennesker med at være lidt sløve.
Gennem dagen fik vi igen prøvet forskelligt grej af, i forskellige dybder, og meget andet. Men efter 13 timers fiskeri var fangsterne stadig kun én til hver, og jeg må stadig konstatere at sommer fiskeriet i put and take er svært.
Men vi fik dog fisk, og vi havde igen en hyggelig tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.